Begin Het Nieuwe Jaar Goed En Ga Voor Plantaardig!

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor de keuzes die je maakt. Iedere stap die je zet is een belangrijke stap.

Ieder mens en ieder dier heeft het recht op een goed leven op deze aarde. Daarin kunnen we elkaar helpen.

plantaardig in het nieuwe jaarJe kent vast wel het vlindereffect of het sneeuwbaleffect. Een vlinderslag kan een orkaan aan de andere kant van de wereld veroorzaken. Als ergens iets in gang wordt gezet en het gaat lopen, dan krijgt het steeds meer invloed en een steeds groter draagvlak.

Als individu op deze aarde heb je een stem en een verantwoordelijkheid om jezelf en anderen te helpen en te inspireren tot meer duurzame beslissingen te nemen voor het behoud van onze natuur en voor een grotere levenskwaliteit.

Is jouw smaaksensatie het leven en het lijden van een dier waard?

Ga daarom voor plantaardig. Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik kreeg meer energie en het motiveerde mij om anderen te inspireren om meer plantaardig te gaan eten.

Er is veel te winnen met deze manier van leven, met name in de in de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Wist je dat achttien procent van de totale wereldwijde koolstofdioxide uitstoot wordt veroorzaakt door intensieve veeteelt?

groentjesZet daarom een goede stap in het nieuwe jaar en ga voor plantaardig.

Als je het moeilijk vindt om die overgang te maken kan ik je helpen met een stappenplan. Ik leer je dan hoe voeding je lichaam beïnvloed en wat je nodig hebt om gezond te eten in de vorm van dagmenu’s, recepten en kooktips.

Ik geef je meer inspiratie waarmee je een gezond lichaam kunt ontwikkelen en behouden.

Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier of klik hier! De intake is altijd gratis!

 

Nee, ik ben niet op dieet. Ik verander mijn levensstijl!

De plantaardige levensstijl.